Valdres FK - Brann 2 » Gjensidigebanen » 30. september 2019 17:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Brann 2
Gjensidigebanen
30. september 2019 17:00
Sogndal 2 4 - 0 Valdres FK
Fosshaugane Campus
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Birkebeineren neste for Valdres FK

Birkebeineren er lørdagens motstander for Valdres FK. Laget fra Krokstadelva fra Drammen blir et nytt bekjentskap for Valdres-publikumet, som forhåpentligvis vil møte mannsterke opp til det som ser ut til å bli en sjelden flott dag på Blåbærmyra.

Birkebeineren spiller sin første sesong i Oddsenligaen, og har hatt en god start på sesongen med to seire, to uavgjorte og to tap. I forrige runde ble Ørn Horten slått 3-1 på Årbogen. De blå-gule har derfor spilt på seg en god dose selvtillit foran møtet med serielederen. 

DSC_0410.JPG

 Pachu: Fortsatt bare lett trening.

Valdres har fortsatt en del spillere ute med skade, blant dem "Pachu" Gutierrez, som foreløpig må trene uten ball. Spanjolen er tidligst klar til kampen mot Lillehammer om ei uke. Det samme gjelder Runar Brenden, som  ennå ikke har startet opptreningen for alvor. Ny mann på skadelista er Simen Høglien, med en foreløpig udefinert skade i venstrefoten. Kristian Tuv er i bedring, men neppe med i troppen lørdag. Derimot er Mato Grubisic, Mesüt Can og Srdjan Radovic alle "fit for fight".

DSC_0416.JPG

 Fysioterapeut Bjørn Rudolf Øygard (t.v) har fortsatt mye å gjøre. Her sammen med Runar Brenden og Simen Høglien.

Trener Morten Skjærstad var ikke fornøyd med det som skjedde på Elverum lørdag. Aggressiviteten var for dårlig og det samme var den offensive delen av spillet. Nå gjelde det å finne tilbake til de gode taktene, slik de var f.eks. i første delen av kampen mot Grorud. Vi kan ellers legge til at Valdres som regel viser storform på denne tida av året. I tilsvarende runde i fjor var det avdelingsvinner Bærum som måtte reise hjem med 2-4 i bagasjen. Med sola kommer gjerne også storspillet på Blåbærmyra!

 DSC_0419.JPG

Shkodran Rexhaj (t.h) måtte kaste inn håndkleet på torsdagens trening grunnet tannpine(!) Han stiller likevel trolig fra start på lørdag. Stig Tronstad (t.v) må vel derimot nøye seg med en plass på benken.

Kampodds Valdres - Birkebeineren:

Norsk Tipping:       1,40      4,40      4,25

NordicBet:      1,40      5,20         5,20 

 Betsson:       1,45       4,85       4,85

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
lørdag 05.10 kl. 15:00
Valdres FK - Lysekloster
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR