Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Shane Donaghey: 1 mål

Røas ti jenter ble for sterke

Røas andrelag greide bare å stille ti spillere til kampen mot Valdres Fk søndag. Likevel holdt det til 2-0 mot et valdreslag som ikke hadde dagen.

Røa tok ledelsen mot slutten av første omgang da et innlegg ble headet kontant i mål. Etter pausen begynte Røa best, men valdresjentene overtok mer av spillet etterhvert som de ti motspillerne begynte å bli slitne. Anita Strand hadde sjansen til å utligne etter 74 minutter da hun kom alene igjennom, men skuddet fra skrått hold gikk rett på keeper. Isteden ble det Røa som avgjorde kampen ved å gå opp til 2-0 på overtid.

DSC_0732.JPG

For Valdres var kampen definitivt et steg tilbake. Vi matchet riktignok de fysisk sterkere røaspillerne i duellene, men pasningskvaliteten var jevnt over meget svak. Det ble derfor mange balltap og det var sjelden konstruktivt spill å se. Trener Ulven var ordknapp etter kampen, og nøyde seg med å slå fast at laget gjorde en dårlig kamp og at det var svakt over hele fjøla.

Valdres FK - Vard Haugesund
Valdres FK - Ridabu