Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 23. september 2019 19:30
Os 10 - 0 Valdres FK
Kuventræ kunstgress 01
Sivert Månum: 1 mål

Røas ti jenter ble for sterke

Røas andrelag greide bare å stille ti spillere til kampen mot Valdres Fk søndag. Likevel holdt det til 2-0 mot et valdreslag som ikke hadde dagen.

Røa tok ledelsen mot slutten av første omgang da et innlegg ble headet kontant i mål. Etter pausen begynte Røa best, men valdresjentene overtok mer av spillet etterhvert som de ti motspillerne begynte å bli slitne. Anita Strand hadde sjansen til å utligne etter 74 minutter da hun kom alene igjennom, men skuddet fra skrått hold gikk rett på keeper. Isteden ble det Røa som avgjorde kampen ved å gå opp til 2-0 på overtid.

DSC_0732.JPG

For Valdres var kampen definitivt et steg tilbake. Vi matchet riktignok de fysisk sterkere røaspillerne i duellene, men pasningskvaliteten var jevnt over meget svak. Det ble derfor mange balltap og det var sjelden konstruktivt spill å se. Trener Ulven var ordknapp etter kampen, og nøyde seg med å slå fast at laget gjorde en dårlig kamp og at det var svakt over hele fjøla.

Valdres FK - Raufoss 2
mandag 30.09 kl. 17:00