Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Shane Donaghey: 1 mål

Klare til kamp mot Vålerenga!

Andrelaget til Valdres FK innledet fotballhelga med å slå Søndre Land hele 7-1 i fjerde divisjon fredag kveld. Lørdag kommer Vålerenga 2 med Veigar Pall Gunnarsson i spissen på besøk til Blåbærmyra. Valdres stiller en skadefri og kampklar tropp.

Vålerengas tropp inneholder seks spillere fra A-stallen, ifølge lagets nettsider. Det er imidlertid bare Pall Gunnarson av de mer kjente som blir sendt oppover. Morten Berre, som stilte i lagets første kamp mot Ørn Horten, er ikke med denne gangen. VIF 2 fikk i likhet med Valdres en god start med 3-1 hjemme i Valhall i første runde.

Vålerengas tropp mot Valdres FK: Gudmund Taksdal Kongshavn, Marcus Engebretsen, Ahmed El-Amrani, Nicolai Næss, Deniz Payasli, Lars Vincent Andersen, Suleiman Ahmed, Veigar Pall Gunnarsson, Jibril Bojang, Sidoine Oussou, Chuma Anene, Mathias Blårud, Riki Alba, Ivan Näsberg, Anders Plassen, Amir Dauch.

Fotballhelga blir avrundet søndag med Valdres - Hallingdal i juniorcupen kl. 11.45 og Valdres - Raufoss damer 2. vivisjon kl. 15.00.

Valdres FK - Vard Haugesund
Valdres FK - Ridabu