Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

1-6 var en vekker!

Damelaget fikk et brutalt møte med andre divisjon mandag, med 1-6 i sekken og en av nøkkelspillerne skadet, muligens alvorlig. Trener Ole Andres Ulven mener at kampen var en vekker for jentene, da den viser hva som kreves for å hevde seg på dette nivået. Han tror at åpningskampen var nyttig læring, og at Valdres skal være med å kjempe om poengene når Raufoss kommer på besøk søndag.

Ulven mener at ubesluttsomt spill var en av hovedårsakene til de stygge sifrene mot Kolbotn 2. Konsekvensen var blant annet to selvmål.- Til helga må både besluttsomhet og agressivitet opp flere hakk, sier Ulven. Han mener ellers at forskjellen mellom Kolbotn og Valdres ikke var så stor som sifrene tyder på.

i søndagens kamp må laget greie seg uten Stine Bæra, som for tida hinker rundt på krykker etter skaden på Østre Greverud. Det er ennå uklart hvor alvorlig skaden er, men dersom det viser seg at korsbåndet har røket, vil sesongen være over nesten før den hadde kommet i gang. - Synd, sier Ulven, for Stine er en av nøkkelspillerne i laget.

Motstander Raufoss startet sesongen med 3-4 hjemme mot Røa 2, etter å ha ligget under 0-4 til pause!

Vi oppfordrer publikum til å ta turen til Blåbærmyra søndag for å se den første andredivisjonskampen for damer i Valdres. Den historiske hendelsen finner sted kl. 15.00, etter slaget mellom Valdres og Hallingdal i juniorcupen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 21.05 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 25.05 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR