Seier i første kvalik kamp for G19 1

Valdres FK juniorene tok med seg 3 velfortjente poeng fra Toten fredag kveld. Juniorene vant kampen 4-1 etter en opphisset start på kampen. Det ble delt ut 3 gule og et rødt til Toten og vi fikk 2 gule.

Laget: Kristian B, Marcus, Joar, Henrik, Henning, Alv, JC, Rolf, Jon, Eirik, Håkon.

Res: Thomas H for Henning, Erik for Rolf og Andreas for Håkon. Alle spilte 30 min.

Toten tar ledelsen 1-0 etter 25 min ved et frispark som går gjennom feltet og rett i nota. Vi svarer ett minutt senere ved Henning på frispark. I det 43 min scorer Henrik på corner fra Henning. I det 44 minutt vender Håkon opp på midten og kjører one-man-show og setter ballen i mål via stolpen. Stillingen til pause er 3-1 ti VFK.

I 2. omgangen har Toten kun et par visitter på vår side, men disse blir ikke ordentlige sjanser. Vi tar over kampen fullstendig og har ballen mye. Desverre er vi litt upresise på siste 1/3 og gode muligheter ender med 5-meter eller brudd i mot. Det hjelper ikke akkurat for Toten å få utvisning i det 62. min. På tampen av kampen scorer Henrik sitt andre mål ved corner fra Thomas H.

Alt i alt en ok kamp. Vi spiller Toten veldig lave i perioder og de blir løpende etter ball. Vi har fullstendig kontroll og slipper ikke Toten til store sjanser (annet enn dødballer).

Neste mulighet for å se juniorene i aksjon på Myra: G19 2 vs Kapp/Kolbu søndag 18/3 kl 15.00. G19 1 vs Brumunddal onsdag 21/3 kl 19.30.

Møt opp og støtt juniorene på vei inn i Elite.