Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
Varden Amfi
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Kald fornøyelse på Blåbærmyra

Valdres stilte ikke noe toppet lag til denne kampen. I startoppstillingen manglet f.eks. Baja, Shkodran, Brenden, Morgan og Pachu. Baja ble forøvrig sittende på benken hele kampen, mens Mato bare fikk en omgang.

I første omgang var Gjøvik det beste laget, godt hjulpet av en kraftig medvind. Vårt mål kom på frispark ved Mato fra 16 meter: i tverrliggeren og inn. Valdres slet med å få opp aggressiviteten og Gjøvik fikk slippe altfor lett til i denne omgangen.

Skjærstad gjorde flere bytter i pausen. Inn kom Pachu, Shkodran,  Morgan og Brenden. Valdres tok over spillet, men det var likevel Gjøvik som gikk opp til 5-1 etter svakt forsvarsspill. Deretter satte Pachu inn to straffer, mens det siste Valdres-målet kom ved innbytter Albert Asbjørnsen.

Selv om det ble tap, tror vi neppe Skjærstad mister nattesøvnen av den grunn. Det laget som tapte i dag tror vi er nokså forskjellig fra det som stiller på Marienlyst om vel to uker. Når det gjelder Gjøvik, så virket det som et hardt-arbeidende og jevnt besatt lag. Men hverken vertskapet eller Gjøvik FF imponerte i nordavinden på Blåbærmyra.

Valdres FK - Elverum G19 -1
Valdres FK - Os