Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Damelagets motstandere er klare

 

Damenes avdeling i andredivisjon er nå klar. Nye motstandere for Valdres vil bli Lyn 2, Nordre Trysil og Stabæk 2. Hele sju av de tolv lagene i avdelingen er andrelag.

Dette er pulja:

Bækkelaget, Fart2, Kolbotn2, Lsk2, Lyn2, Nordre Trysil, Raufoss, Røa2, Stabæk2, Valdres, Vålerenga2 og Øvrevoll/Hosle.

Vi har spurt fjoreårets trener Ole Andres Ulven om hvordan han vurderer den nye pulja. Vanskelig med så mange andrelag? - Det som er problemet er at andrelagene stiller nokså ulikt hjemme og borte. Ofte er det litt reduserte lag som reiser ut, mens de prioriterer et sterkere lag på hjemmebane. - Hvem er din favoritt til å vinne avdelingen? Øvrevoll Hosle blir nok en naturlig favoritt. De spilte kvalifisering til første divisjon nå i høst, men uten å lykkes. (Lyn, som vant avdelingen, greide derimot å rykke opp.)

Ulven mener at Valdres bør kunne ta sikte på en høyere plassering enn i 2012. -Vi vil kunne bygge videre på stammen fra i fjor, og det er et naturlig mål å ta et nytt steg. Samtidig er vi klar over at vi bor der vi bor....

-Er det avklart om du fortsetter som trener? - Nei, vi har en dialog om saken, men ingenting er avgjort enda. Det gjenstår noen praktiske problem som må løses før en ny avtale kan undertegnes. Trolig blir det en avklaring før jul.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR