Strømsgodset 2 - Valdres FK » Åssiden stadion » 27. mai 2019 18:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Åssiden stadion
27. mai 2019 18:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Avslutning med prisdryss

Ca 115 fotballvenner, deriblant spillere, foreldre, trenere, støtteapparat, frivillige, sponsorer, styremedlemmer og supportere var samlet til en stilfull avslutning på hotellet lørdag kveld. Her kan du lese hva som skjedde. (Bildet: Jan E. Mathisen overrekker premien som årets spiller for herrer senior til Runar Brenden)

 

Kjell Håvard Tuv ønsket velkommen. Han benyttet anledningen til å minne de fremmøtte om at Valdres FK kan kalle seg Opplands beste fotballklubb når en legger sammen alle prestasjonene i klubben gjennom 2012 sesongen. Han snakket litt om veien videre for klubben og takket alle som har bidratt i og rundt klubben gjennom sesongen 2012.

IMG_6131.JPG

Sermonimester var Jan Tore Vik

De fremmøtte fikk gjenoppleve noen av de flotteste øyeblikkene fra sesongen gjennom lysbilde og videoshow. Kveldens kulturelle innslag kom fra to unge og lovende gitarspillende jenter fra Øystre Slidre, mens juniorgutta demonstrerte kreative måter å juble på etter scoring.

IMG_6152.JPG

 Glade gutter: Baja, Wiik og Høglien

 Etter en sesong med mange gode prestasjoner ble det en lang og flott premieutdeling med kåring av årets spiller på de ulike lag. Prisene ble tildelt på grunnlag av avstemning blant støtteapparat og spillere for de respektive lagene. Blant seniorene var det keeper Hanne Bjørgan og høgreback Runar Brenden som fikk utmerkelsene. Brenden ble i tillegg kåret til årets spiller av Drageberget. Runa Karbø Onstad fikk prisen for junior damer og Joar Hoberg for junior herrer, mens det var Andreas Nyhagen som stakk av med utmerkelsen på G 16. I tillegg ble Henrik Fossholt kåret til årets komet, styreleder  Kjell Håvard Tuv fikk innsatsprisen og Joakim Wiik pris for å ha rundet 100 kamper.

Under: Andreas Nyhagen fikk prisen på G 16.

 

IMG_6158.JPG

(Fotograf under festkvelden: Stig Tronstad)

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR