Første Raufoss-seier på Blåbærmyra

Raufoss hadde fire strake tap på Blåbærmyra før dagens kamp, men denne gangen kunne totningene ro i land en knepen 1-0 seier. Valdres presset store deler av andre omgang og kom til flere store sjanser, men avslutningene var ikke gode nok. Dermed har Raufoss fortsatt mulighet til opprykk, mens Valdres kan få mer enn nok med å holde unna for lagene bak.

Raufoss scoret alt etter sju minutter i ettermiddag. Etter fint spill på høgresida ble ballen slått inn til Daniel Haug, som fikk stå fri i feltet og sette ballen i mål. Resten av omgangen var jevnspilt og med få sjanser.

Etter pausen giret Valdres opp et par hakk. Aggressiviteten ble bedre og spillet mer direkte. Raufoss ble presset bakover og Valdres skapte mange og store sjanser. Nærmest kom Mato Grubisic midtveis i omgangen da han fikk stå helt alene på femmeteren og med god tid til å plassere ballen i mål. Dessverre ble skuddet for løst og Claesson reddet. Mot slutten kom Desmond Chappy nær, men ikke nær nok.

Valdres spilte en god andreomgang i kveld. Her fikk vi se aggressivitet og vilje til å gå i strupen på motstanderen, noe som har manglet en del kamper nå. Det er dette en må ta opp igjen når Nybergsund kommer på besøk lørdag. Avslutningene var imidlertid for dårlige, og det var først og fremst dette som hindret poeng i kveld.

Raufoss spilte ingen stor kamp, og var alt i alt heldige som kunne reise over Tonsåsen med tre poeng.

Drageberget kåret Desmond Chappy til dagens Valdres-spiller.