Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Baja tek farvel med Blåbærmyra

Det blir vemodig på Blåbærmyra laurdag når Kai Erik Rundbråten spelar sin siste heimekamp. "Baja" har teke den endelege avgjerda om å prioritere familiehygge framfor fotball, og dermed blir det fremste kjennemerket til klubben no borte. Rundbråten er ved sida av Joakim Wiik den einaste som er at frå laget som sensasjonelt rykka opp til andre divisjon hausten 2007.

Forhåpentlegvis blir det ikkje berre sorgen når Nybergsund kjem til Valdres. Med siger her er Valdres sikra spel i andre divisjon også neste sesong. Skulle det bli tap kan det bli litt for spanande i siste serierunda mot Fram Larvik. Nybergsund ligg som nummer tre på tabellen og kan ikkje rykke korkje opp eller ned.

Ein annan spelar som forsvinn etter sesongen er Srdjan Radovic. Srdjan spelar ikkje laurdag pga. karantene, men er klar at neste helg.  Kristian Tuv og Ardjan Fera er usikre til Nybergsund-kampen på grunn av småskader.

Valdres FK inviterer med gratis tilgjenge til denne siste heimekampen i år. Det er klubben sine gode sponsorar som betalar gildet. I pausa blir det trekning i reiselotteriet og auksjon på scooter gjeve av Autohuset. Merk tidspunktet: 13.00!

DSC_0982.JPG

Srdjan Radovic med kurs for Sveits etter endt sesong.

Kampodds Valdres - Nybergsund:

Norsk Tipping:  2,10          3,80       2,30

Betsson:  2,18      4,15          2,40

 Nordic Bet:  2,25      4,20       2,40

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL