Vardal - Valdres FK » Vardal Idrettsplass » 5. august 2022 19.30

Les mer fra kampen her:

Avisa Valdres:
Les her

Referat fra Oppland Arbeiderblad:
Endelig vant Valdres igjen. Valdres slo topplaget Kristiansund BK 3-1 i ettermiddagens oppgjør på Blåbærmyra.Ved halvtid var stillingen 0-0. I en noe kjedelig og sjansefattig første omgang på Blåbærmyra, var det bortelaget som presterte best. KBK kom til noen farlige avslutninger, men presisjonen var for dårlig eller så stod Rundbråten i veien. Hjemmelaget hadde en kvalifisert stor sjanse i omgangen idet Sondre Lunde nesten rakk en stuss fra Grubisic inne i feltet. I andre omgang gikk hjemmelaget mer offensivt ut, og det tok ikke lang tid før dette ga resultater. Kun fem minutter ut i omgangen fikk Fera stå helt alene og heade inn 1-0, før Bwamy gjorde alt på egen hånd og la på til 2-0 med et nydelig skrudd skudd. Rett etterpå fikk KBK sin midtstopper utvist, og kampen var i realiteten avgjort. Toppscorer Grubisic la på til 3-0 i det 62. minutt før KBK fikk sitt trøstemål rett før slutt. Valdres vant fortjent på Blåbærmyra, og forhåpentligvis er den endeløse tapsrekken endelig en saga blott.

søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2