Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Borteseier mot Løten

I et målrikt oppgjør vant Valdres FK sitt damelag 3-9 mot Løten. Tross en stor seier, ble det ingen spesielt god bortekamp.

Fordi oppsatt dommer ikke stilte, ble kampen først satt i gang en halv time etter opprinnelig tid. Om det var dette eller et uvant underlagt som var årsaken til en svak 1. omgang er vanskelig å si. Det som er sikkert er at 1. omgang ikke var god. Løten går opp i ledelsen etter ca. 10 min. Vi misser i presset og Løten sin spiss får alt for enkelt sette ballen i mål.

Forut for målet er det vi som styrer, og det er derfor fortjent at vi utlikner i det 22. spilleminutt med Marthe. Når Anita sender oss i ledelsen etter et gjennomspill fra Stine i det 31. spilleminutt virker det som vi er i gang. Men Løten finner nettmaskene nok en gang. I en situasjon der det virker som vi har kontroll, kløner vi det til slik at Løten får utlikne til 2-2. Heldigvis scorer Anita nok et mål i det 42. minutt, slik at vi går til pause med en 2-3 ledelse.

I pausen ble det en alvorsprat. Alle var enige at prestasjon i 1. omgang var lagt fra det som kan forventes av laget. Vi blir enige om å brette opp armene, tette igjen bakover og kjøre på framover.

Jentene responderer godt på tilbakemeldingene og gjør en bedre 2. omgang. Vi er aggressive i presset, mer konsentrerte bak og setter inn 6 mål. Anita og Thea putter to, mens Marthe og Camilla scorer ett hver. Helt på tampen får Løten et trøstemål, slik at sluttresultatet ble 3-9.

Det er først og fremst defensivt vi skuffer i dag. Med 7 baklengs på 13 spilte kamper, slipper vi inn 3 mål i en og samme kamp. For å kunne kjempe om poeng i de to siste kampene, kan vi ikke slippe inn slike mål som i dag.

Løten - Valdres FK: 3-9 (2-3)

Søndag, 25.9.2011

Mål: 1-0 (10), 1-1 (22) Marthe, 1-2 (31) Anita, 2-2 (37), 2-3 (42) Anita, 2-4 (47) Marthe, 2-5 (55) Anita, 2-6 (61) Camilla, 2-7 (64) Anita, 2-8 (65)Thea, 2-9 (76) Thea, 3-9 (39)

Laget: Gro, Anette, Solveig, Camilla (Jorid i 15 min), Elin, Marthe, Gine (Ingunn i 20 min), Stine (Mariann i 15 min), Kristin, Anita (May Liss i 25 min), Thea (Anja i 15 min)