3-0 seier mot Vang FL

I en jevn kamp vant juniorjentene 0-3 borte mot Vang FL.

Det ble en tett og jevn kamp borte mot Vang FL onsdag kveld. Vang tok tak fra første spark og ga juniorjentene god motstand. De spilte seg også til de første og største målsjansene. Først en corner der avslutning går i tverrliggeren og over. Så en avslutning som vi får reddet på strek. Innledningsvis var Vang gode.

Vi slet litt med å komme ordentlig i gang. Litt for ofte lar vi oss noe unødvendig stresse og blir for upresise i pasningsspillet. Bevegelsene i forhold til ballfører var heller ikke slik vi ønsker innledningsvis.

Allikevel er det vi som tar ledelsen. Jentene finner hverandre bedre etter innlednigen. Både Anita og Anja ble satt opp i gode målsjanser, men desverre klarte de ikke å sette de. I det 22. spilleminutt lykkes endelig Anja. Hun får ballen innenfor 16 og setter ballen sikkert i mål. 0-1 stod seg til pause.

I 2. omgang var det Valdres som styrte mye av banespill og produserte flere store målsjanser. Spesielt Anita har store sjanser uten å lykkes. Anita spilte forøvrig en god kamp, selv om det ikke ble noen mål denne gangen.

Vang var også aktive i 2. omgang. Spesielt på overganger og dødballer. Så lenge det stod 0-1 var det derfor spenning i kampen helt fram til Mariann scorer i det 80. spilleminutt. Kort tid etter (85. minutt) setter Thea inn 0-3 etter en godt forarbeid og skudd utenfor 16 m. De siste 5 minuttene kontrollerer vi det inn til en ny seier.

Periodevis spiller jentene godt denne kvelden. Men det var også perioder der vi opptrer for slurvet. For å kunne prestere godt i tiden framover må vi opprettholde trøkket og kvaliteten på treningene. Neste kamp for junior er førstkommende onsdag hjemme mot Fart.

Vang FL - Valdres FK: 0-3 (0-1)

Mål: 0-1 (22) Anja, 0-2 (80) Mariann, 0-3 (85) Thea

Laget: Mari, Anette (Thea C. i 5 minutt), Solveig, Camilla, Malin (May Liss i 30 minutt), Gine, Mariann (Silje i 5 minutt), Ingunn (Stine i 45 minutt), Monica (Kristin i 25 minutt), Anita og Anja (Thea i 25 minutt)