Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Start på høstsesongen!

Etter en lang sommerferie er Valdresgutta igjen klare til å kjempe om 3 poeng, når Herd gjester Blåbærmyra med avspark lørdag kl 16:00.

Etter et overbevisende opprykk fra 3. divisjon før årets sesong har Herd bitt fra seg også i år, og ligger før kampen på niendeplass, med 11 poeng. De er, i likhet med Valdres, hakket kvassere borte enn hjemme og står med 7 bortepoeng på sine 5 borteoppgjør. Herds siste seriekamp i vårsesongen var borte mot Elverum, laget som slaktet Valdres i årets første seriekamp, og endte med en overbevisende 1-2 seier. Det er med andre ord et lag med selvtilliten i orden som kommer til Fagernes for å ta nok en borteseier mot serieleder Valdres.

Valdres avsluttet vårsesongen svært sterkt med å slå Molde 1-5 på Røkkeløkka, i det som var ren overkjøring fra start til slutt. Valdres ble med det vinner av vårsesongen, og går inn i høstsesongen med håp om å vinne så mange fotballkamper som mulig.

Ute før denne kampen er kun Chappy-brødrene Edmond og Desmond, som er skadet, men hristian Bwami har trent godt i sommerpausen, og er dermed klar for kamp. Med Bwami på banen har Valdres vunnet samtlige kamper i år...

Velkommen til Blåbærmyra lørdag kl 16:00.

HEIA VALDRES!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR