Seniorlagene
Valdres FK  -  Flisa
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Silvana Svanheld: 5 mål

Banket på eget gress

Valdresjuniorene startet godt, men raknet fullstendig og endte opp med å slippe inn hele 6 mål mot Vålerenga i kveldens interkretsoppgjør på Blåbærmyra.

Valdres FK 1-6 Vålerenga IF (1-4)

0-1 (33. min)
0-2 (34. min)
0-3 (40. min)
1-3 Jon Fossholt (43. min)
1-4 (45. min)
1-5 (60. min)
1-6 (73. min)

Valdres stilte følgende lag:
Thomas Varpestuen - Stig Strømsem, Anders Grøndahl, Henrik Fossholt, Thomas Brekken - Joar Hoberg, Kristian Tuv - Robert Rabben, Simen Høglien, Joakim Jahrmann - Jon Fossholt.

Bytter:
Eirik Fønhus 65 min for Henrik, Lars Fredrik Brateng 45 min for Robert, Markus Belgum 30 min for Stig, JC 18 min for Kristian, Daniel Svanheld 15 min for Joakim, Tore Rundsveen ca 10 min for Joar

Våre juniorer startet oppgjøret på en positiv måte, og presset periodevis Vålerenga godt tilbake på sin egen banehalvdel i første halvdel av omgangen. Etter 11 spilte minutter ruller vi flott opp, og Simen Høglien setter ballen sikkert i mål, men en malplassert linjemann vinker for offside - og fortsatt 0-0.

Etter 25 minutter får Henrik Fossholt seg en smell etter en hard duell med en Våleng'-gutt, og blir tatt av banen, noe som virker å spre litt usikkerhet i de bakre rekker hos Valdres. Når Vålerenga i tillegg setter 3 langskudd på rappen i mål på det sleipe føret, hjelper det lite at Jon Fossholt kjemper inn Valdres' eneste mål for kvelden rett før pause. Vålerenga setter enda ett på overtid, og det står 1-4 til pause.

Valdres entrer gresset i 2. omg. med et ønske om å gjennomføre matchen på en god måte, men gode og ballsikre spillere hos Vålerenga triller kula, og gjør det vanskelig for Valdres å skape særlig mye. Nærmest kommer Simen Høglien etter et godt fremspill fra Lars Fredrik.

Vålerengas 5. mål kommer på en flott dødball, der VIFs Kristian Grande setter ballen i mål med en heading fra fremste stolpe. Vålerenga setter ytterligere en kule i nota, og 1-6 tapet er faktum.

Valdres kommer sterkere tilbake i neste serierunde!

Foto: En tydelig skuffet Gunnar Dahlen samler sine spillere til samtale på gresset etter kampslutt.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR