Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Uavgjort mot Raufoss 2

Damelaget spilte 1-1 borte mot Raufoss 2 fredag kveld. Marthe Botten ble målscorer for Valdres.

To lag som begge tillot hverandre lite spillerom, gjorde kampen mellom Raufoss 2 og Valdres FK til en tett og spennende batalje. Det ble mange dueller og spill mellom 16 meterne, uten at noen av lagene fikk skapt de helt store målsjansene i 1. omgang.   Den største målsjansen har imidlertid vi, etter at Anita blir spilt igjennom og kom alene med keeper.

2. omgang ble også jevnspilt. Raufoss går opp i ledelsen etter 70 minutt, etter et gjennomspill som Kaja Bjørkvold setter i mål alene med Gro. Litt surt var det naturligvis, spesielt siden vi produserte tre gode målsjanser i forkant uten å lykkes. Spesielt hadde to av dem fortjent en bedre skjebne. Først setter Thea ballen like utenfor etter et godt innlegg fra høyre, for så å sende av gårde et godt skudd fra 18 m som treffer stolpen.   Foruten sin scoring i 2. omgang, har Raufoss et godt langskudd som Gro får fistet over mål. Våres utlikning kom først i det 91. spilleminutt. Etter flere cornere lykkes vi endelig foran mål. Målscorer var Marthe.

 

Alt i alt er uavgjort et greit resultat, selv om vi vinner sjansestatistikken 6-3. Raufoss 2 fremstår så langt i sesongen som et solid rekruttlag. Takker for et hyggelig møte, og ønsker de lykke til videre.

 

Les Raufoss sitt inntrykk av kampen her.

Raufoss 2 - Valdres FK: 1-1 (0-0)
Mål: 1-0 (70) Kaja Bjørkvold og 1-1 (91) Marthe Botten

Valdres FK
Gro, Anette, Solveig, Jorid (Anja fra 85 min), Elin, Gine, Marthe, Stine, May Liss, Anita (Mariann fra 75 min) og Thea

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR