Seniorlagene
Valdres FK  -  Flisa
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Silvana Svanheld: 5 mål

Lokaloppgjør mot Raufoss

Ny seriekamp står for tur og 4. serierunde byr på en ung klassiker av et lokaloppgjør, når Raufoss gjester Blåbærmyra. Vil vi sende hjem Raufoss uten poeng fra Blåbærmyra for 4. år på rad?

Både Raufoss og Valdres forsvant ut av cupen på arbeidernes dag og 7. mai er det to revansjelystne lag som står på hver sin banehalvdel. Vi vil kjempe med nebb, klør og et fokusert topplokk for å jobbe oss tilbake på vinnersporet så raskt som mulig. Nettopp denne innstillingen ligger til grunn for suksess på fotballbanen, og det laget som er mest på hugget, kjappest i beina og samtidig klarer å gjøre riktige valg med og uten ball vil ha gode forutsetninger for å komme ut av hvilken som helst kamp med poeng i sekken. Vi har reist oss før og vil reise oss igjen.

Velkommen til fotballfest med kjempestemning på Myra, lørdag kl. 16!

HEIA VALDRES!!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR