Valdres JR banket Skeid

Et offensivt og aggressivt juniorlag banket i dag Skeid 3-1 på Blåbærmyra, i det som ble lagets første seier for året.

Startoppstilling:
Thomas-Stig-Lars A-Anders-Thomas B-Henrik-Kristian-Robert-Simen-JC-Desmond

Valdres var svært positive fra start i oppgjøret og styrte det meste av kampen. Vi skaper en del offensivt, og særlig Desmond er nære på å komme seg igjennom et par ganger. 1. omgangs beste sjanse kommer i det 27. minutt etter at Robert og Desmond holder lekestue i 16-meteren til Skeid, som ender med et skudd midt på keeper. Ut omgangen holder vi mye i ballen, og en svært solid midtbane og backrekke nekter Skeid mye ballbesittelse.

Kampen fortsetter i det samme sporet etter pause, og Valdres spiller seg til noen små muligheter. Den forløsende scoringen kommer etter 57 minutter. Robert og Desmond jager en himmelhøy ball og tvinger Skeid til å gi corner, en corner Simen på oppsiktsvekkende vis skrur direkte i kassa.

Etter 75. minutter kommer Valdres' andre mål i kampen, da et høyt Valdres-press fra Robert, Gaute og Simen tvinger Skeid til å gjøre feil i egen forsvarsfirer. Sistnevnte ser at keeper er feilplassert, og skyter ballen rett i kassa over keeper fra 35 meter. En kjempeprestasjon!

Valdres legger seg etter dette litt mer bakpå, men har fortsatt relativt god kontroll på oppgjøret, på tross av litt slurv fra slitne Valdres-bein.  Vi har dessverre litt uflaks da Skeids nr 11 i det 86. minutt setter en ball i mål etter en retur, men kommer fort tilbake og setter den 3. og siste scoringen ved et innkast der det kastes på Robert som rettvender seg, tar med ball forbi back, skjærer inn i 16-meteren og banker ballen utagbart over keeper skrått og fra 5 meter. Nok en kjempeprestasjon av en av våre spillere.

Valdres viser god innsatsånd og kjemper et Skeid-lag med flere individuelt gode spillere totalt ut av stilen, og styrer hjemmeoppgjøret foran 80 oppmøtte tilskuere.

Bytter: Gaute 23 min for Desmond, Dashti 3 min for JC