Kalasseier for Juniorgutta

Valdres Jr 2 tok i kveld i mot Toten 2 til kvalik-kamp for 1.div elite, en kamp der Valdres hadde full kontroll på oppgjøret, og endte med en 8-0 seier.

Startoppstilling:
Dardan-Markus-Bjørnar-Eirik-Henning-Joar-Dashti-Henning-Lars F-Thomas-Gaute.

Valdres starter 1. omgang med å gå rett i angrep, og Gaute scorer på kampens første sjanse i det første spilleminutt. Etter åtte minutter setter Eirik en godt slått corner i mål, og 22 minutter senere setter Valdres nok en corner i mål, denne gang ved Gaute. Valdres fortsetter å kjøre over Toten, og i det 34. minutt baner Gaute seg vei igjennom Toten-forsvaret, og banker en ball knallhardt i nettaket til 4-0. I det 41. minutt er Eirik fremme på nok en corner, og knuser igjen sin oppasser i lufta. Det står dermed 5-0 til pause.

Valdres gjør flere spillerbytter i pausen, og litt av den gode offensive kjemien vi så mellom spillerne dabber derfor av fra starten av 2. omgang, men etter 58. minutter får vi et praktangrep med 3 kjappe kombinasjoner i siste 3-del av banen. Den avgjørende pasningen blir dessverre litt lang, men Totens målvakt mister ballen og Gaute setter inn 6-0.

Etter 70 minutter kjemper Bjørnar en ball i mål, før målvakt Kristian Bakken setter et straffespark sikkert i mål til 7-0 og 8-0

Bytter:

Torstein, Rolf Erik, Ådne og Knut Olav 45 minutter for Lars F, Joar, Thomas H og Eirik.
Tore 25 minutter for Dashti, Thomas H 20 min for Markus.