Seniorlagene
Valdres FK 1 - 1 Flisa
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 13 mål
Silvana Svanheld: 5 mål

3-2 tap for G19-2 i Elitekvalik

Valdres FK JR2, bestående av flere førsteårsjuniorer samt en guttespiller reiste søndag til Raufoss for å spille "vinn eller forsvinn-oppgjør" mot Raufoss i kvaliken til G19s elitedivisjon for Indre Østland, vi startet med følgende lag:

Dardan - Henning - Bjørnar - Eirik - Thomas - Joar - Rolf Erik - Knut Olav - Lars F - Jon - Gaute

Kampen startet med et Raufoss-overtak, og et tidlig mål til hjemmelaget, før guttespiller Lars Fredrik Brateng skjærer inn fra kant, drar av to mann og setter ballen rett i vinkelen. 1-1 står seg til pause.

I andreomgang tar Raufoss ledelsen 2-1, og senere 3-1 før Henning Djupdal reduserer til 3-2, et resultat som sto kampen ut.

Valdres sitt andrelag på juniorsiden er dermed dessverre ikke kvalifisert for G19 elite i vår. Etter 4 poeng på 4 kamper, og ett gjenstående oppgjør blir det for langt opp til andreplasserte Nordre Land, som har 9 poeng på 4 oppgjør.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR