A-lag Herrer
Ingen mål registrert

Vellykket Tyrkiaopphold

Tirsdag 8.3.2011 reiste 21 spiller, trener, reiseleder, foreldrekontakt og lagleder til treningssamling i Tyrkia. Vel ankommet hotellet og etter en god lunsj dro vi til treningsfeltet for den første økta.  Banene viste seg å være meget gode, 4 flotte baner med flott gress matte.  Dessverre var ikke været like bra de første øktene, med regn og kald vind. Jentene gjennomførte allikevel gode økter uten å klage.

Utover den første uka ble været stadig bedre og treningsøktene gjekk som en lek. Det var daglig to økter på en og en halv time. Daglig hadde jentene også en og en halv time med skolearbeid. På hotellet disponerte vi under hele oppholdet et møterom/klasserom der spillermøter og skolearbeid ble gjennomført.
Første spillermøtet var på kvelden onsdag. Før møtet ble det satt ned to grupper, en forsvarsgruppe og en offensiv gruppe som skulle legge frem det de var dyktige på og hva de skulle jobbe med under oppholdet. Gode tilbakemeldinger og diskusjoner.

Trener var meget oppmerksom på slitasje og skader hos spillerne og de yngste sto over en treningsøkt hver. Det ble for disse lagt opp til lett sykling, svømming eller gå tur på stranden.

Lørdag ble siste treningsøkta byttet ut med sosial utflukt til A-lagets kamp.

Søndag var det vår tur til å spille kamp. Amazon Grimstad's sitt rekruttlag var motstander. Her fikk alle jentene kamptid. Vi startet med: Gro, Jorid, Solveig, Camilla, Elin, Marthe, Mariann, Gine, Monica, May Liss og Anita. Marit, Anette, Kristin, Malin, Thea C, Marit, Anja, Silje kom alle inn i 2 omgang. Thea og Stine sto over på grunn av skade. Kampen vant vi 5 - 2, (3-0) til pause.  Mål ved: Monica, Gine, Anita, Kristin og Marthe. Kampen ble tatt opp op video og vi hadde en lærerik gjennomgang av kampen mandag kveld. Gode tilbakemeldinger på hva som var bra og hva som skal jobbes videre med.

Tirsdag hadde vi ny kamp, denne gangen mot FC Basel, ett sveitsisk lag. Også denne gangen gjorde jentene jobben. Det ble seier 2 -0. Mål ved Anita og Monica. Vi startet med: Gro, Jorid, Solveig, Camilla, Elin, Marthe, Mariann, Gine, Monica, May Liss og Anita. Anita fikk en "lårhøne" og byttet med Anja ved pause, Marit og Malin kom inn i 2 omgang. Thea, Thea og Stine sto over på grunn av skade.

Onsdag kveld inviterte jenten til en sosial sammenkomst, her var det flotte innslag med dikt, quiz og miming. Latteren satt løst og vi hadde to flotte timer sammen.

Torsdag før avreise til Norge hadde vi en oppsummering av oppholdet, både hotell, opphold, logestikk og sportslig. Det ble mange plusser og svært få minuser.

Både jentene og trener ga gode tilbakemelinger til Per Arne som reiseleder og organisator og Reidun som medhjelper til treninger og kamper.  Deres rolle har gitt jentene trygghet og trener har kunnet bruke sin tid på det sportslige.

Fredag morgen var vi tilbake i Norge, nå er det en viktig periode vi går inn i. Forberedelse til seriestart som kommer om ikke så mange ukene. Vi tar med oss den positive opplevelsen fra dette oppholdet inn i det videre arbeidet. En takk til alle som var med på å lage denne turen til en opplevelse både sportslig og sosialt.

Reidun, lagleder junior

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR