Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Valdres FK - Örebro

1. omgang starter bra og vi er godt med i kampen de første 20 minuttene. Joakim har kampens første sjanse, men fikk litt dårlig tid og vinkel til å sette kula forbi keeper. Midt i omgangen setter tidligere LSK-spiller Haddad ballen bak Baja (bra innlegg, glimrende heading). Frem til pause holder vi likevel koken defensivt, selvom gutta i hvitt er farlig frempå ved en del anledninger. Sjøl skaper vi en stor sjanse med løp bak Mato, for etter 35 minutter klinker Mesut til med en rysare som virkelig tester Örebro's målvakt.

De siste 45 blir preget av at svenskene setter innpå 10 par friske bein, som tydeligvis var spillesugne og ønsket å reise kjerringa etter tap i forrige treningskamp. 0-2 kommer etter en god tråkling med påfølgende skudd fra venstrekanten. 0-3 på noe tvilsom straffe. 0-4 etter gjennomløp i bakrom. Robert kunne ha pynta på resultatet etter nok en Mato-stuss, men den fantastiske bevegelsen ender opp i en avslutning som bare nesten triller mellom beina på keeper. 0-5 kom etter heading på frispark fra kant.

Vi graver oss uansett ikke ned, men tar heller med oss en bra 1.omgang, i tillegg og et ønske om å komme sterkere tilbake (når vi møter Örebro i en eller annen klubbturnering i regi av UEFA). Viva Valdres!

Lagoppstilling:

Rundbråten
Brenden-Mambouana-Bergersen-Radovic
D Chappy-Morgan-Øygard-Wiik
Can-Grubisic

Innbyttere:
Fera 45 min for Wiik
R Rabben, Granli, Lundemoen, Høglien og S Rabben 25 min for Morgan, Bergersen, Brenden, Can og D Chappy
Varpestuen 10 min for Rundbråten

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR