Seniorlagene
Valdres FK 1 - 1 Flisa
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 13 mål
Silvana Svanheld: 5 mål

Valdres FK - Örebro

1. omgang starter bra og vi er godt med i kampen de første 20 minuttene. Joakim har kampens første sjanse, men fikk litt dårlig tid og vinkel til å sette kula forbi keeper. Midt i omgangen setter tidligere LSK-spiller Haddad ballen bak Baja (bra innlegg, glimrende heading). Frem til pause holder vi likevel koken defensivt, selvom gutta i hvitt er farlig frempå ved en del anledninger. Sjøl skaper vi en stor sjanse med løp bak Mato, for etter 35 minutter klinker Mesut til med en rysare som virkelig tester Örebro's målvakt.

De siste 45 blir preget av at svenskene setter innpå 10 par friske bein, som tydeligvis var spillesugne og ønsket å reise kjerringa etter tap i forrige treningskamp. 0-2 kommer etter en god tråkling med påfølgende skudd fra venstrekanten. 0-3 på noe tvilsom straffe. 0-4 etter gjennomløp i bakrom. Robert kunne ha pynta på resultatet etter nok en Mato-stuss, men den fantastiske bevegelsen ender opp i en avslutning som bare nesten triller mellom beina på keeper. 0-5 kom etter heading på frispark fra kant.

Vi graver oss uansett ikke ned, men tar heller med oss en bra 1.omgang, i tillegg og et ønske om å komme sterkere tilbake (når vi møter Örebro i en eller annen klubbturnering i regi av UEFA). Viva Valdres!

Lagoppstilling:

Rundbråten
Brenden-Mambouana-Bergersen-Radovic
D Chappy-Morgan-Øygard-Wiik
Can-Grubisic

Innbyttere:
Fera 45 min for Wiik
R Rabben, Granli, Lundemoen, Høglien og S Rabben 25 min for Morgan, Bergersen, Brenden, Can og D Chappy
Varpestuen 10 min for Rundbråten

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR