Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Raufoss - Valdres

De oppmøtte fikk se en jevn kamp mot et Raufoss-lag som slo mye langt og som var gode på dødballer. Mato Grubisic x 2 (assistert av Morgan og Øygard), Simen Høglien og Mesut Can (assistert av 2 x Fera) avgjorde kampen til vår fordel. En god gjennomkjøring 14 dager før seriestart på Myra, der vi viser god innstilling og variert angrepsfotball (foran en god del supportere som hadde tatt turen til kald hall på en flott solskinnsdag). Takk for støtten!

 

Laget: Rundbråten, Lundemoen, Mambouana, Radovic, Wiik, Øygard, Can, Morgan, Brenden, Grubisic, D Chappy

Innbyttere: Høglien 35 min for Grubisic, Fera 20 min for Brenden, R Rabben 15 min for Øygard, Granli 10 min for D Chappy

 

1-0 Grubisic på volley fra 16 etter brudd fra Morgan (3 min)

1-1 Johansen etter frispark-trekk (32 min)

2-1 Grubisic på hodet etter innlegg fra Øygard (51 min)

3-1 Høglien etter mønsterkontring satt opp av Can og Fera (89 min)

3-2 Senstad på straffe (90 min)

4-2 Can etter innlegg fra Fera (90+2 min)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR