Valdres FK G19 slo Stabæk 5-3!

Valdres bydde opp til dans på kunstgresset på Myra torsdag kveld. Stabæk var statister da Valdres satte fart på kontringene. Men det skal sies at Stabæk satte det første målet etter 10 minutters spill med et flott skudd nede ved rota.

Etter det tok Valdres tak. Valdres fikk et frispark inne på Stabæks banehalvdel. Brekken skrudde den inn i felte. Ballen landet forran Henrik etter at Eirik raget høyt mot en keeper og motspiller. Henrik satte ballen kontant i mål. Noen festilge minutter senere kom Joakim alene mot mål. Robert skrek høyt og lenge etter ball, men Joakim hadde andre tanker. Plutselig small det fra det slepne venstrebeinet til Joakim og keeper hadde ingen mulighet å forhindre scoring. Så fikk Stabæk et nytt mål etter mye klabb og babb på dødlinja. Få minutter senere tok Kristan Tuv ansvar. Igjen ropte Robert på ball, men Kristian hadde ikke troen. Kristian førte ballen mot stopperen og smelte til fra 20 meter. Keeperen sto på feil bein, og måtte bare se på at ballen klistret seg i nettet.

3-2 til pause.

Haaken gikk inn for Gaute da andreomgang startet. Litt uti andre omgang fikk endelig Robert uttelling for sine høylytte rop og vinking etter ball. Fra hjørne av 16. meteren plasserte Robert enkelt ballen i hjørnet. Keeper hadde tydligvis ikke dagen. 4-2, morooo!

Senere i andreomgang spilte den tidligere Stabæk-kapteinen Haaken, til Robert som kom seg i bakrom. Robert rundet keeper og satte ballen i mål. 5-2. Robert fikk virkelig uttelling i andre omgang!

Etter det tok Stabæk mer tak i kampen. Det ble mye press mot Valdresmålet, men med veldig god midtbane og forsvar var det ingen sak. Gunnar gjorde noen sjakktrekk og satt innpå gode bytter. JC og Håkon var meget solide i sine posisjoner og var gode både framover og bakover. Sent i kampen fikk Stabæk corner. Ballen datt ned på 11 meters hold, og en Stabækspiller smelte ballen hardt i nettmaska. 5-3! Kristian hadde ikke sjanse, men gjorde ellers en veldig god kamp. Etter det sto Valdres lavt og forsvarte seg. Joar var en bauta i forsvaret denne kalde torsdags kvelden. Lars Fredrik hadde et friskt innhopp de siste minuttene. Da dommeren blåste av kunne de mange tilreisende gå fornøyde hjem, bortsett fra Stabæktilskuerne...