Seniorlagene
Valdres FK  -  Toten FK
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 5 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Juniorene kretsmestere!

Med opprykk til 2. divisjon og nå kretsmester i J19-serien, nærmer det seg slutten på en fantastisk sesong for jentene i Valdres FK. Kun en kamp gjenstår for juniorene.

Kampen mot FL Fart startet bra. Gjestene fra Øvre Vang gikk offensivt ut og bidro til en fartsfylt åpning på kampen. På tross av en solid ledelse til pause, var Fart med på notene og viste god moral på tross av en klar valdresdominans utover i omgangen. At det ble hele 6-0 til pause, skyldtes et entusiastisk og effektivt valdreslag som spilte flott angrepsfotball i 1.omgang. 

Fart virket resignert etter 1. omgang og hadde kun 9 spillere som klarte å fullføre kampen. 2. omgangen blir derfor en nedtur. Vi putter riktignok 3 nye mål, men ut i fra overtallet og ballinnehav burde det ha blitt laget langt flere mål.

Vi må være ærlig å si at vi uttrykte vår missnøye til gjestene rett etter kampslutt.   Så lenge de 22 beina hos gjestene holdt var det en verdig fotballkamp. Med flere friske bein hos gjestene kunne det ha blitt en verdig fotballkamp i samtlige 90 spilleminutt.

Det gjenstår nå kun en kamp i årets juniorserie for jentene. Årets siste kamp går førstkommende fredag mot Kongsvinger hjemme på Blåbærmyra.

Valdres FK - FL Fart: 9-0 (6-0)

Blåbærmyra, 15.10.2011

Mål: 1-0 (6) Ingunn, 2-0 (17) Thea B.S., 3-0 (19) Anita, 4-0 (35) Mariann, 5-0 (36) Anita, 6-0 (43) Anita, 7-0 (50) Anita, 8-0 (72) Mariann, 9-0 (75) May Liss

Laget: Mari (Gro i 27 minutt), Anette (Hanne B. i 49 minutt), Camilla, Jorid (Thea C.B. i 49 minutt), Elin, Marthe (Gine i 27 minutt), Ingunn (Silje i 27 minutt), Mariann, Monica (Øyfrid i 27 minutt), Anita (May Liss i 27 minutt) og Thea B.S.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR