August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Full pott

Med seks poeng på de to siste juniorkampene, har jentene skaffet seg et godt utgangspunkt før de siste serierundene i J19-serien.

Onsdag (28.9) tok jentene i mot FL Fart på Blåbærmyra. I en kamp der Valdres skapte mange målsjanser, vant jentene til slutt 10-0.  May Liss Scoret fire mål, Monica og Thea B.S. 2 mål og Ingunn og Øyfrid scoret ett mål hver.

I denne kampene hadde vi også med oss tre hospitanter fra våres samarbeidsklubber Bagn/Begnadalen/Hedalen (se bilde). Hanne Bjørgan spilte 15 minutter som stopper, Stine F. Skogly spilte 15 minutter som back og Øyfrid Sørumshaugen spilte 15 minutter som kant.

Lørdag (1.10) vant jentene 1-0 over Kongsvinger på Gjemselund. I en jevn og spennende kamp trakk jentene det lengste strået med sin scoring i 1.omgang. Målscorer var Jorid.

Det gjenstår tre kamper i J19-serien. Juniorjentene leder tabellen med 16 poeng etter seks spilte kamper. Bak følger Kongsvinger med 11 poeng. Neste kamp for Juniorjentene er førstkommende onsdag mot Vang FL. Kampstart 19:00.