Valdres FK - Flisa » Blåbærmyri » 26. august 2017 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Flisa
Blåbærmyri
26. august 2017 16:00
Valdres FK 2 - 1 Lokomotiv Oslo
Blåbærmyri
Dan Mönell: 10 mål
Andreas Rosendahl Nyhagen: 4 mål
Ryan Nelson: 2 mål

Aktivitet for alle - starter opp høsten 2017!

Aktivitet for alle - starter opp høsten 2017!
Høsten 2017 starter det opp et fantastisk nytt aktivitetstilbud for barn og unge som går i 3 - 7 klasse. Tre dager i uken vil vi tilby Aktivitet for alle, et aktivitetstilbud rett etter skoletid. Gjennom fysisk aktivitet, lek, idrett, leksehjelp og sunn mat skal vi i Aktivitet for Alle bidra til å bygge morgendagens ungdom. Deltagerne vil hver dag få tilbud om 2 forskjellige aktiviteter de kan velge mellom. I tillegg vil det for de som ønsker økt utvikling på fotballbanen, bli lagt til rette for et eget fotballtilbud, der noen av aktivitetsøktene i løpet av uka vil være fotballspesifikke.

Oppstart og tidsrom
Oppstart 21 august kl 1405 (Elevene blir hentet på skolen og går samlet til Blåbærmyra) Henting 1600 - 1630. Aktivitet for alle følger skoleruta og holder stengt i skoleferier, men det vurderes fortløpende å holde åpent i eventuelt høstferie/vinterferie, dette er i så fall ikke inkludert i prisen.

Sted
Aktivitetene vil i høst-/vintermånedene (september - april) foregå i Valdres Storhall, mens det i sommermånedene vil foregå på Blåbærmyra (mai, juni og august).

Transport
Elevene blir hentet på skolen (Blåbærmyra) eller tar buss til Leira hvor de blir møtt på bussholdeplassen (Valdres Storhall). Transport er ikke inkludert i prisen, men det jobbes opp mot Opplandstrafikk for å ordne gratis transport til alle som har skysskort på strekningen Leira/Aurdal.

Priser

  • 3 dager i uken, 1500,- per måned
  • 2 dager i uken, 1100,- per måned
  • 1 dag i uken, 600,- per måned
  • Enkeltdag - 200,- per gang. 
  • Søskenmoderasjon: 20%

Et måltid er inkludert hver dag. Transport kommer i tillegg. 

Arrangør
Aktivitet for alle er et samarbeidsprosjekt mellom Valdres FK, Fagernes IL Fotball, Valdres Storhall og Nord-Aurdal Barneskole, der Valdres FK står som ansvarlig arrangør.

Begrenset antall plasser, meld deg på i dag! 

PÅMELDING TIL AKTIVITET FOR ALLE!

 

 

 
Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 21.08 kl. 19:30
Valdres - Otta
Junior 1. div.
lørdag 26.08 kl. 16:00
Valdres FK - Flisa
Norsk Tipping-ligaen avd. 2
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL